MSZ EN ISO 9001:2009

"Egy cég sikerességét, nagyságát, értékét, stabilitását piaci helyzete határozza meg, ezért folyamatosan törekednie kell minőségének javításán keresztül ügyfeleinek elégedettségének fokozására!"

Ahhoz, hogy egy szervezetet sikeresen irányítsanak és működtessenek, szükséges, hogy a vezetés és a szabályozás módszeres és áttekinthető legyen. A siker olyan irányítási rendszer bevezetéséből és fenntartásából származhat, amelyet úgy alakítottak ki, hogy folyamatosan fejlessze a működést, az összes érdekelt fél szükségleteinek figyelembevételével. A szervezet irányítása - az egyéb irányítási ágak mellett - tartalmazza a minőségirányítást is.

Ha nincs kiépített minőségirányítási rendszere, és úgy gondolja, hogy a rendszer kiépítése, bevezetése, működtetése csak terhére lenne cégének, akkor - ha lehetőséget kapunk - mi megváltoztatjuk véleményét.

Ön szerint az alábbi két lehetőség közül melyik illik a minőségirányítási rendszerre?

Az "ISO" a papírok gyártásából,dokumentumok, feljegyzések halmozásából áll….?
 VAGY
Az "ISO" az Ön cégének jelenlegi rendszerére, bevált, működő gyakorlatára, sikeres vállalati kultúrájára alapuló, az ISO 9001 minőségirányítási szabványt figyelembe vevő hézag-, és átfedésmentes szabályozási, irányítási, ellenőrzési rendszer?!
 
Igen! Jól gondolja, a minőségirányítási rendszer nem a minél több űrlap töltögetéséről és a papírgyártásról, hanem a legkevesebb, de leghasznosabb munkával a vevő elvárásainak, valamint a szabvány követelményeinek való megfelelésről szól.. Ezek mellett nem utolsó sorban fontos szempont a cég hatékonyságának növelése, fejlesztése és piaci helyzetének fokozása.

Tehát az Önök igényeinek, elvárásainak, és a minőségirányítási szabvány követelményeinek megfelelően dolgozunk!

A minőségirányítási rendszer egy alapos helyzetfelmérés után, lehetőség szerint minden munkatárs véleményének figyelembe vételével kerül kialakításra, ahol felhasználjuk a cég meglévő rendszerében bevált és jól működő folyamatait, figyelembe véve a szabvány elvárásait. Vagyis mi nem a szabvány követelményeit húzzuk az Önök cégére, hanem az Önök működő rendszerét illesztjük a szabvány követelményekhez.

Minden munkánk végeredménye az elismert független harmadik fél általi sikeres tanúsítás mellett a cégek hatékonyságának növelése, folyamatainak fejlesztése, piaci pozíciójának erősítése.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!