Bemutatkozás

Az Országos Munkavédelmi Tudományos Kutató Intézet 1992-ben egyszemélyes korlátolt felelősségű társaságot alapított, OMTKI Minőségvizsgáló és Munkavédelmi Kft. (OMTKI M+M Kft., továbbiakban M+M Kft.) néven, az Intézet egy korábbi osztályából. A Kft. folytatta az osztály közel három évtizedes múltra visszatekintő tevékenységét a munkavédelem területén, majd szisztematikus felkészülés után kezdte meg minőségirányítási tanácsadói munkáját.

A munkavédelem területén a hazai jogszabályokban különösen veszélyesnek minősített gépek munkavédelmi vizsgálatával, ill. időszakos biztonsági felülvizsgálatával, valamint a nem veszélyes gépek ellenőrző, ill. időszakos ellenőrző felülvizsgálatával foglalkozik kiemelten. A munkavédelmi törvényben meghatározott szaktevékenységi szolgáltatással részben vagy egészben. Termelő berendezések biztonsági jellemzőiről készített szakvélemények, ill. dokumentációk, kezelési-, karbantartási utasítások készítése egészíti ki tevékenységét.

Az M+M Kft a vállalatirányítási rendszerek építésének területén hatéves múltra tekinthet vissza. A gazdálkodó szervezeteknek nyújtott teljes körű szolgáltatási tevékenységekkel kíván rendelkezésre állni, mint:

Az M+M Kft. szakmai szervezetek keretén belül tevékenykedik a minőség, a környezetközpontú valamint a munka és egészségvédelmei szemlélet Magyarországon történő elterjesztése érdekében. Tagja a Magyar Minőség Társaságnak és 1995-től alapítóként  a Minőségügyi Tanácsadók Szövetségének is.

1996-ban kiépítette az MSZ EN ISO 9001:1996 szerinti minőségbiztosítási rendszerét, melyet sikeresen működtetett, majd 2002 tavaszán az M+M Kft. vezetősége elhatározta, hogy rendszerét az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint átalakítja, és a szerint működteti, illetve a rendszer érvényességét kiterjeszti a munkavédelmi tevékenységére is.

Ezzel kívánjuk biztosítani, hogy minden tevékenységünkre vonatkozóan tanúsított, elismert társaság legyünk.

Az M+M Kft vezetése hosszútávon gondolkodik, nyitott minden új gondolatra, lehetőségre, de csak olyan feladatokat vállal, amelynek megoldása során meg tud felelni eddig szerzett jó hírének.